Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Iops
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Plan de afaceri Spa - Spa Business Plan [ENG]
15 €
Brand
A SCHILLER Winword & Excel)
Cod produs
spabp01
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
P.S. Planurile de afaceri sunt in limba engleza. Se pot fii traduse in limba Romana daca folositi https://translate.google.com/ sau un applet similar de traducere gratuit.

Acest plan de afaceri, SPA, este pentru cei care doresc sa inceapa o afacere in aceast domeniu sau doresc sa extinda afacerea curenta.

Inclusiv in acest set vor fii (printre altele):
Model de plan de afaceri pentru a ajuta la imprumuturile bancare (Excel)
Companie - Sablon de rezumat financiar si Analiza strategica
plan de marketing - sabloane pentru profit si pierdere - active si
tabloul de bord al pasivelor - sabloane financiare anuale ,
Analiza SWOT si multe alte sabloane pentru a va ajuta
Documentele sunt scrise in Engleza si sunt sabloane Winword, Power Point, Excel
Nu astepta,  incepe afacerea azi! La un pret foarte mic!

DETALII DESPRE PRODUSELE PLANULUI DE AFACERI
Citirea acestei pagini dureaza cateva minute, dar ar trebui sa raspunda la intrebarile pe care le puteti avea despre produsele noastre, asa ca va rugam sa luati in considerare
timpul sa intelegem ce livram aici pe Fiverr. Multumesc
Livram documente hibride de planificare a afacerii de inalta calitate.
Sunt documente in Word, Excel si PowerPoint pentru a ajuta antreprenorii sa inceapa o afacere.
Planurile noastre de afaceri sunt ceea ce numim un document hibrid. Acesta este intre un esantion si sablon. Marea majoritate a scrierea este completa si va necesita doar modificari minore din partea dvs., cum ar fi introducerea numelui companiei dvs., echipa de management, etc.
In functie de sablonul planului de afaceri, acesta va veni cu cercetarea industriei si/sau a pietei. Daca incepeti un companie cu o locatie de caramida si mortar, va trebui sa lipiti acele informatii in evidentiat necesara sectiunea planului de afaceri.
Planurile noastre de afaceri sunt complet personalizabile de dvs. atunci cand sunt deschise in Microsoft Office.
Un set complet de esantion de situatii financiare sunt lipite in spatele fiecarui Plan de afaceri de document Word sub sectiunea financiara a planului.
Documentele care sunt disponibile si ceea ce au acestea sunt urmatoarele (va rugam sa vedeti extras la concertul in care sunteti sunt interesat sa vedeti ce este disponibil si la ce cost):
- Planul de afaceri are o multime de continut narativ bine scris, care poate fi folosit ca atare sau usor modificat pentru afacerea dvs. exacta.
- Planul de afaceri are zone goale evidentiate in care trebuie sa introduceti numele companiei dvs., partinire a echipei dumneavoastra de conducere, daca veti avea o operatiune de caramida si mortar, va trebui sa introduceti unele date despre oras, stat, locatie etc... si poate adaugati alte cateva detalii in alte goluri evidentiate zone. Fiecare plan este diferit si unic si fiecare va avea specificitati diferite care vor trebui introduse in.
- Planul de afaceri are modele financiare complete care includ un set de proba de costuri de pornire, finantare, situatii de profit si pierdere, flux de numerar si bilant pentru o proiectie de 3 ani. Ele sunt puse in spatele planului de afaceri Document Word sub sectiunea financiara. Daca nu cumparati Excel in plus, va trebui sa utilizati un calculator si sa le modificati manual in documentul Word pentru dvs anumita intreprindere daca trebuie sa personalizati. Ele pot fi lasate asa cum sunt, daca doriti.
- Planul de afaceri are diagrame care pot fi ajustate facand clic dreapta pe ele. Va aparea un pop-up Excel apar permitandu-va sa modificati cifrele pentru fiecare diagrama din plan.
- Planul de afaceri are grafica de arta inteligenta; fiecare este usor diferit; dar majoritatea au un fel de grafic pentru a explica punctele importante din plan. Aceste grafice inteligente pot fi personalizate (daca trebuie) facand clic pe ele si introducand informatii noi.
- Fise de lucru Excel deja completate cu exemple de cifre, formule de celule si instructiuni despre ce celule poate fi schimbat si cum sa personalizati situatia financiara pentru afacerea dvs.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura